Reklamáció

hibás termék cseréja, elállási jog

Reklamáció, hibás termékek cseréje

Amennyiben bármilyen szemmel látható, külső sérülés van a csomagon, a futárnak kötelessége az árut tételesen átadni és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni.

Ha véletlenül eltérést tapasztal a számlázott és kiszállított termékek között, vagy esetleg sérülésmentes csomagban törött terméket talál, mindenképpen értesítse vevőszolgálatunkat írásban az info@mpcomp.hu email címen. Kérjük, hogy levelében mindenképpen adja meg megrendelése azonosítóját, melyet a megrendelésről küldött visszaigazoló emailekben talál.

Kérjük, hogy a számlát őrizze meg, mert csak annak meglétével, illetve a termék hiánytalan, tartozékokkal együttes állapotában tudunk reklamációt elfogadni.

Elállási jog

14 napos pénz-visszafizetési garancia - az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését, és visszaküldi a kézhez vételtől számított 14 napon belül, boltunk visszafizeti a termék árát. Ebben az esetben küldje vissza a terméket központi telephelyünk címére (1024, Budapest Lövőház utca 12. II/32 számú üzlet) mi pedig a visszaszolgáltatást követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszafizetjük a termék árát.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy a visszajuttatott termék lehetőség szerint felbontatlan gyári csomagolásban legyen. A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjak minden esetben Önt terhelik!

Az elállási joggal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el a következő oldalra: http://www.nfh.hu/node/2709

A 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet teljes egészében megtekinthető az alábbi linken:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR